Arvonlisäverotus muuttuu – taas

Hallitus on päättänyt korottaa kaikkia arvonlisäverokantoja yhdellä prosenttiyksiköllä.

Crafthousen kassajärjestelmässä muutos on helppo toteuttaa massamuutos-työkalulla. Ja koska Crafthouse on palveluorganisaatio, tarjoamme asiakkaillemme muutostyön tietenkin myös palveluna. Ajastamme muutokset tapahtumaan automaattisesti yöllä verokantojen muuttuessa.

Kauppiaat eivät halua kustantaa alv-korotusta katteistaan, joten korotus halutaan viedä ainakin jollain aikajänteellä myös myyntihintoihin. Päivittäistavara- ja erikoistavarakaupassa myyntihintojen muutos halutaan usein jaksottaa pidemmälle aikavälille, sillä ison myymälän hyllynreunalappujen uusiminen on niin suuri työ, että sitä on käytännössä mahdotonta tehdä yhden yön tai päivän aikana.

Asiakkaamme voivat tilata meiltä verokantamuutosten lisäksi myös automaattiset myyntihintojen korotukset jaksotettuna halutulle aikavälille.

Oletko Crafthouse-kassajärjestelmän käyttäjä? Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan sinun myymälääsi tai myymäläketjuusi sopiva alv-muutosohjelma. Räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun ja tarjoamme koko projektin huolettomana palveluna. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä, kun muutos on tulossa ajankohtaiseksi.

Mikäli et ole vielä asiakkaamme, mutta haluat järjestelmän, joka tukee liiketoimintaasi jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä, ota yhteyttä myyntiimme.