Inglot kosmetiikkaketju

Kansainvälisesti tunnettu kosmetiikkaketju Inglot rantautui Suomeen keväällä 2010. Yrityksen johdolla ei ollut aikaisempaa kokemusta kassajärjestelmistä, joten he etsivät ennen kaikkea hyvää ja luotettavaa järjestelmätoimittajaa.

– Halusimme varmistaa, että jos meillä menee jonkin asian kanssa sormi suuhun, löytyy järjestelmän taustalta osaava toimittaja, muistelee toimitusjohtaja Katja Körkkö. Toimitusvarmuus ja tekninen tuki olivat Körkön mukaan tärkeimmät yksittäiset tekijät toimittajan ja järjestelmän valinnassa.

Körkkö arvostaa myös Kassa.fi:ltä saatua palvelua.

– Ensimmäisen käyttöönoton yhteydessä tarjottu opastus oli kattava ja sen avulla järjestelmä tuli tutuksi. Myöhemmät käyttöönotot on osattu jo hoitaa omin voimin. Asiakaspalveluun ollaan kuitenkin yhteydessä aina tarvittaessa. Kun kaikki työntekijät on ohjeistettu soittamaan tarvittaessa asiakastukeen, liikkeen myynti ei koskaan keskeydy teknisten ongelmien takia. Kassa.fi:llä on miellyttävä ja hyvä henkilökunta, Körkkö kehuu.

Ketjunohjauksen apu on huomattava

Inglot on laajentamassa toimintaansa ja myös uuteen myymälään on tulossa Kassa.fi -järjestelmä. Inglotissa arvostetaan etenkin toimivaa ketjunohjausta ja sitä, että yhdeltä koneelta näkee kaikkien myymälöiden tilanteen ja yksityiskohtaiset tiedot.

– Parasta Kassa.fi -ohjelmistossa on kuitenkin sen helppokäyttöisyys. Olen kuullut, että kassaohjelmistot voivat olla monimutkaisia ja hankalia. Itse en vaihtaisi tätä mihinkään, Körkkö toteaa tyytyväisenä.