KM Sport Consultant Oy liikuntakeskukset

lauttasaaren_liikuntakeskus_kassa

Lauttasaaren Liikuntakeskus, Lauttasaaren Lady ja Veto ovat kukin osa KM Sport Consultant Oy:tä. Kaikilla saleilla on sama Kassa.fi -järjestelmä käytössä, eriteltynä kolmeksi eri toimipisteeksi. Voimme keskitetysti hallita kaikkia kolmea toimipistettä ja käyttää samaa tuoterekisteriä. Varastonhallinnassa meillä on kahvilan tuotteet, lisäravinteet, patukat, urheiluvälineet ja -vaatteet.

Kassa.fi -tuotteeseen päädyimme, kun uudistimme organisaatiotamme ja sen taloushallintoa jokin aika sitten. Muutaman kassatoimittajan kanssa neuvottelimme, mutta Kassa.fi istui tarpeeseemme parhaiten. Saimme yhdistettyä kaikki toimipisteemme yhteen ja samaan järjestelmään. Crafthouse räätälöi järjestelmää juuri meidän tarpeidemme mukaan. Yrityksessämme hyväksytään erittäin monipuoliset maksutavat: perinteisten pankki- ja luottokorttien sekä käteisen lisäksi erilaisia liikuntarahakortteja ja -seteleitä, sekä nettimaksutapoja kuten sporttipassi, tilimaksu ja e-lasku.

Käytämme kassajärjestelmää sekä myymälän että kahvilan toiminnoissa, verkkokauppamme on kuitenkin toistaiseksi irrallaan kassasta.

Asiakkaiden liikunta- ja salimaksut laskutetaan toistaiseksi kassajärjestelmästä eriytetyllä e-laskulla. Kassaa käytämme, jos asiakkaat maksavat etukäteen tai haluavat maksaa muodostuneita laskuja eri maksutavoilla paikan päällä laskun sijaan. Fysioterapia, solarium ja personal training oheispalveluiden maksut hoidetaan myös kassajärjestelmässä. Järjestämme ajoittain joko toimipistekohtaisia tai koko ketjun laajuisia alennuskampanjoita. Kassajärjestelmämme tukee hienosti myös tätä.

Käytämme kassan raportointia niin päivittäin kuin kuukausittainkin. Erittelemme tapahtumia maksutavoittain ja lähetämme raportit kirjanpitäjälle. Toivomme lähitulevaisuudessa saavamme integraatiot eri järjestelmiemme välille ja voivamme näin ollen hyödyntää myös integroituja raportteja, sillä tällä hetkellä yhdistelemme eri järjestelmien raportit manuaalisesti.

Kassa.fi erottuu muista kassajärjestelmätoimittajista erityisesti muunneltavuudellaan, järjestelmän sovellettavuus asiakkaan toimintaan on Crafthousen ehdoton vahvuus markkinoilla.

Timo Nuutinen