ITSEPALVELUKASSA PURKAA JONOT

Tykkäätkö sinä jonottaa? Aika harva tykkää. Suurin osa suorastaan inhoaa jonottamista, etenkin jos se tapahtuu ruuhkassa tai pakkasessa. Jonotus on välttämätön paha, joka täytyy kestää, jotta pääsisi maksamaan.

Itsepalvelukassa purkaa jonot. Se on muutenkin mainio keksintö. Vai mitä tuumaisit, jos voisit lyhentää merkittävästi kassajonoja, nopeuttaa asiakaspalvelua, selvitä kassatöistä hymyssä suin myös stressaavina ruuhkahuippuina, kuten joulumyynnissä ja kampanjoiden aikoina? Tai kiinnostaisiko aukioloaikojen pidentäminen, jos voisit tehdä sen ilman lisätyövoimakustannuksia?

Pidempi aukiolo öisin itsepalvelukassan avulla voi kiinnostaa, jos pyörität vaikkapa kuntosaliketjua tai pikaruokaketjua. Ruuhkahuippujen tasaus on varmasti mieleen, jos johdat esimerkiksi suosittua lounasravintolaketjua.

Crafthousen itsepalvelukassa on halvin mahdollinen palveluvaihtoehto kaikille toimialoille. Se sopii kätevään ja nopeaan paikan päällä tapahtuvaan rahastukseen.

Itsepalvelukassa on luonteva osa ja erinomainen uusi palvelullinen lisä normaalin kassatyöskentelyn ja asiakaspalvelun oheen monenlaisissa myymälöissä. Se soveltuu myös tehokkaaseen pääsylippujen myyntiin konserteissa, museoissa ja urheilutapahtumissa. Ei kun pitkä rivi itsepalvelukassoja vierekkäin, niin johan jonot hupenevat!

Miten itsepalvelukassa sitten toimii?

Sen nerokkuus on äärimmäisessä yksinkertaisuudessa. Itsepalvelukassassa on havainnollisilla tuotekuvilla varustettu selkeä näyttö. Riittää, että asiakas painaa valitsemiensa tuotteiden, vaikkapa pullan ja kahvin kuvia, ja vetää pankkikorttinsa lukijan läpi. Kuitti tulostuu ja homma on hoidettu hetkessä. Siksi itsepalvelukassa soveltuu mainiosti esimerkiksi huoltoasemaketjujen peruslinjastojen päähän.

Asiakkaiden kannalta itsepalvelukassa on siis mahdollisimman helppokäyttöinen ja pitkälle automatisoitu antamaan hyvää itsepalvelua. Kassatyökin on helppoa ja kustannustehokasta, sillä yksi kassahenkilö voi omasta työpisteestään sekä palvella asiakkaita henkilökohtaisesti että seurata näyttöjen avulla useita itsepalvelukassoja. Ei ole pelkoa väärinkäytöksistä, kun asiakkaille tiedotetaan näkyvästi paikan päällä, että valvomme itsepalvelukassojen käyttöä.

Crafthousen itsepalvelukassat säästävät työvoimakustannuksia ja asiakkaiden hermoja. Mutta ne säästävät myös luontoa ja energiaa. Ne ovat ns. ”vihreitä laitteita”, jotka vievät vähemmän sähköä. Olemme järjestäneet niin, että laitteiden huoltokin pelaa paikan päällä.

Itsepalvelukassa on meiltä hankittuna niin kompakti paketti, että se voidaan siirtää helposti paikasta toiseen tarpeen mukaan. Se voidaan kytkeä langattomaan verkkoon, kiinteään verkkoon tai toimimaan 3G-modeemilla. Jos laitetta käytetään langattomassa verkossa, laitteesta kytketään vain yksi johto töpseliin. Laite on nopeasti käyttövalmis. Siksi itsepalvelukassa toimii loistavasti esimerkiksi kiirekassana jouluruuhkassa ja kaikenlaisissa alekampanjoissa.

Itsepalvelukassa on näppärä pitää auki tarpeen ja tilanteen mukaan: joko aina tai silloin, kun tarvetta ilmenee.

Onko sitten olemassa bisnestä, johon itsepalvelukassa ei sovi. On: se ei sovi yritykselle, jonka olennainen idea on henkilökohtainen, konsultoiva asiakaspalvelu.

Muille yrityksille ja ketjunohjaukselle itsepalvelukassat avaavat aivan mahtavat lisäbisneksen ja kustannussäästöjen mahdollisuudet. Ne poistavat pullonkaulat, purkavat jonot, tasaavat ruuhkahuiput ja nopeuttavat siksi kaikkien asiakkaiden palvelua. Ja mikä parasta: sen avulla teille tulee automaattisesti myös tyytyväisempiä asiakkaita, jotka tulevat toistekin ja kertovat ilosanomaa nopeasta itsepalvelusta muillekin.

 

Kysy meiltä lisää!