Kassajärjestelmä

kassajarjestelma

Yrittäjän arjessa tärkeintä on rutiinien toimivuus ja rahastuksen sujuvuus kaikissa tilanteissa. Asiakkaamme arvostavat kassajärjestelmässämme juuri luotettavuutta ja vaivattomuutta.

Kassa.fi -järjestelmä on helppokäyttöinen ja erittäin toimintavarma ratkaisu, joka toimii niin Windows, Linux kuin OSX käyttöjärjestelmissäkin. Teemme jatkuvaa kehitystyötä asiakkaidemme kanssa, jotta kassajärjestelmämme täyttäisi alati kasvavat toiveet markkinatilanteiden muuttuessa.

Kassa.fi-järjestelmä skaalautuu helposti

Kun liiketoimintasi kasvaa, Kassa.fi-järjestelmä kasvaa mukana ongelmitta – ilman ylärajaa. Siihen on helppo liittää verkkokaupan ja ketjunohjauksen ratkaisuja, varastonhallintaa, valikoimanhallintaa, laskutusta, kirjanpitoa… Järjestelmä kasvaa siis halutessasi täysveriseksi toiminnanohjausjärjestelmäksi ja on liitettävissä myös taloushallinnon ym. yrityksen olemassa oleviin järjestelmiin.

Oheislaitteiden toimivuus on tärkeää

Kassajärjestelmämme ja sen käyttöliittymä on suunniteltu tukemaan kassatyön kiireistä rytmiä. Kaikki oheislaitteet, kuten kuittitulostimet ja maksupäätteet, toimivat saumattomasti yhteen kassan kanssa. Maksuvarmennukset hoituvat tietenkin automaattisesti.

Reaaliaikaisuus pitää sinut jatkuvasti kartalla

Yksittäiset kassat ja taustalla oleva toiminnanohjausjärjestelmä ovat reaaliajassa yhteydessä toisiinsa. Reaaliaikaisuuden ansiosta tiedät tarkasti myynnin määrän ja tuotteiden menekin – joka hetki. Ja vaikka verkkoyhteys joskus katkeaisi, järjestelmä toimii silti normaalisti. Rahastukseen ei tule katkoksia.

Monipuoliset kassatoiminnot:

  • EAN-, pikakoodi- ja tuoteryhmärahastus
  • Kattava maksuvälinekäsittely, maksukortit ja varmennus
  • Kanta-asiakas toimintojen monipuolinen käsittely
  • Tili- ja laskutusmyynti

Toimitusprosessi

toimitusprosessi