Yritys

Crafthouse_logo_iso300Kassa.fi -tuoteperheen luoja Crafthouse Oy on kaupan ja palveluyrityksien älykkäiden kassajärjestelmien edelläkävijä

Crafthouse Oy on suomalainen, kaupan, ravitsemusliikkeiden ja hyvinvointiyritysten kassajärjestelmäratkaisuihin erikoistunut toimittaja. Kassa.fi-tuoteperheemme on kokonaisratkaisu, joka tarjoaa työkalut rahastukseen, myymälän ja palveluyrittäjän päivittäisiin toimintoihin, verkkokauppaan sekä ketjunohjaukseen. Kassa.fi -kassajärjestelmä on käytössä sadoissa myymälöissä, kahviloissa ja hyvinvointiyrittäjillä, ja sillä on kymmeniä tuhansia käyttäjiä eri puolilla Suomea.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kilpailuetua ja tehokkaan toiminnan edellytyksiä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Panostamme erittäin aktiivisesti tuotekehitykseen tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Vahvuuksiamme ovat tehokas organisaatio ja kokenut henkilöstö, joiden ansiosta voimme hyödyntää uusinta teknologiaa ja tuoda uusia toimintoja asiakkaidemme ulottuville nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Asiakkaiksemme onkin valikoitunut voimakkaasti kasvavia ketjuja ja yrityksiä, jotka haluavat erottua markkinoilla uudenaikaisilla ja edistyksellisillä toimintatavoillaan. Asiakkaamme arvostavat erityisesti ratkaisujemme helppokäyttöisyyttä, monipuolisuutta ja uudenaikaisuutta.

Kassa.fi:n koetaan tarjoavan erinomaista tukea päivittäisten toimintojen organisointiin ja asiakkaiden sitouttamiseen. Asiakkaillemme on tärkeää, että heidän käyttämänsä järjestelmä tarjoaa monipuoliset laajennus- ja jatkokehitysmahdollisuudet yritystoiminnan kehittyessä ja laajentuessa.

Tutustu asiakkaisiimme!